PUBLICITAT

Sor Lucía Caram fa una xerrada a Sant Domènec

  • La popular monja està de visita a La Seu per Sant Antoni
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
La Monja Sor Lucía Caram, en una imatge d'arxiu Foto: EL PERIÒDIC

Sor Lucía Caram va ser ahir divendres, dia 16, a la Seu d'Urgell. La coneguda monja dominica va oferir una conferència dins del programa d'actes de la Germandat de Sant Sebastià per la festa patronal urgellenca. La xerrada es va impartir a les 8 del vespre a la Sala de Sant Domènec.

Sota el títol «La pobresa avui», la religiosa manresana d'origen argentí va fer la seva anàlisi sobre els greus problemes de pobresa i desigualtat que es constaten actualment tant en l'entorn més immediat com a escala global, des d'una perspectiva crítica i cercant les causes d'aquesta realitat i les possibles solucions. En aquest sentit, durant la visita a la Seu també va visitar el banc d'aliments urgellenc per conèixer de primera mà el projecte Aliments per a la Solidaritat.

Sor Lucía Caram (Tucumán, Argentina, 1966) és monja dominica contemplativa. Compagina la seva vida claustral, d'oració i d'estudi amb l'activisme social molt a prop de les persones més vulnerables. Això la va portar a promoure el Grup de Diàleg Interreligió de Manresa, el projecte Mosaic de salut mental i la Fundació Rosa Oriol. Actualment dirigeix i realitza a Ràdio 4 el programa El Punt de Trobada, dedicat a promoure el canvi i el compromís social. També és autora del llibre Mi claustro es el mundo (Plataforma Editorial, 2012) i intervé amb freqüència en programes i tertúlies de ràdio i televisió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT