PUBLICITAT

Rios: «Recull dramàticament el que ha estat la legislatura»

  • Lamenta el «fracàs estrepitós de la política econòmica» del Govern
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Igual que ja va ser-ho el dia que el pressupost pel 2015 es prenia en consideració, ahir el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, David Rios, va mostrar-se molt crític amb un text que considera que recull «dramàticament el que ha estat la legislatura». Al parer dels socialdemòcrates, que van votar en contra del projecte de llei, el Govern segueix gastant massa, fent «inversions milionàries» sense sentit i en canvi deixant de banda aspectes com la promoció del patrimoni cultural i ambiental del país, així com la potenciació dels serveis socials.

Rios va lamentar que el Govern tindrà un dèficit de 30 milions el 2015 i que gasti en aspectes com la inversió en asfalt i carreteres o la desviació de Sant Julià de Lòria. Tampoc veu clara la nova llei de serveis socials i sociosanitaris, perquè no augmenta les partides destinades a les famílies. Tot plegat demostra el «fracàs estrepitós de la política econòmica del Govern», va assegurar el president del grup parlamentari.

Rios també va lamentar que no s'hagin aprovat cap de les esmenes que van presentar. A causa d'això «Andorra no tindrà una estació d'autobusos nacional, no tindrem una marca de país definida ni una xarxa circular de refugis guardats», va exposar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT