PUBLICITAT

Bartumeu assegura que la recuperació anunciada no és global

  • El president del Grup Mixt qüestiona el to optimista de Demòcrates per Andorra i ho rebat amb xifres
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

El més crític amb el ball de xifres positives plantejades per Cinca i per Armengol va ser el president del Grup Parlamentari Mixt, Jaume Bartumeu. Es va mostrar escèptic en tot moment amb el fet que sigui l'impuls de Demòcrates per Andorra el que hagi impulsat qualsevol millora de l'economia, i a més va assegurar que la recuperació anunciada pels taronges no és global, sinó parcial, i per tant no és un reflex de la realitat.

Per exemple, Bartumeu va respondre les xifres amb més xifres tot remarcant la pèrdua d'assalariats viscuda aquests darrers quatre anys de legislatura. A la defensa de Cinca que darrerament havien pujat, va plantejar que és un aspecte fruit de les dades del sector financer i de l'administració pública. Els sector tradicionals, però, mantenen una evolució negativa. «Les xifres no plantegen tantes alegries» com vol fer entendre el Govern, va afegir, tot posant en dubte el seu to optimista.

Bartumeu també va ser molt crític amb el to del conseller Armengol, a qui va retreure que tractés els grups amb «prepotència».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT