PUBLICITAT

La Font Blanca torna amb els millors

  • La FAM presenta l'itinerari de la cita andorrana del calendari ISMF
ALBERT CANES
ORDINO

Periodic
Foto: TONY LARA

Per 12è any, i novè consecutiu, la prova d'esquí de muntanya de la Font Blanca torna a les piestes de Vallnord. Serà el proper 24 i 25 de gener quan els millors esquiadors d'arreu de cada país d'arreu del món, entre els quals hi ha Itàlia, Espanya, França, Suïssa i Alemanya, acudiran a Andorra a disputar l'ISMF Scarpa World Cup. Entre els corredors confirmats hi ha Kilian Jornet, el campió mundial i home del rècords. Com ell, fins a 250 corredors, o això és el que s'espera des de la FAM. Ja hi ha uns 100 corredors, i el límit és en els 300 esquiadors. També hi assistirà tot l'equip andorrà, amb la incorporació de Joan Albós i Marc Forner, que ha impressionat en la categoria júnior en el darrer mes i ha estat convidat a participar en la prova mundial. A més a més, la prova puntuarà per la Copa d'Andorra, com ja estava previst i per la Copa d'Espanya, a part de l'ISMF Scarpa World Cup.

El dissabte es disputarà la prova Individual a Arcalís des de les 9h fins les 15h, i a la tarda, a la Plaça d'Ordino, es farà l'entrega de premis de la prova del matí. Diumenge serà el torn per a la cursa Vertical, que es disputarà a Arinsal a partir de les 9h del matí i fins les 13h. Abans de l'hora de dinar a la Terrassa Comallemple d'Arinsal es farà l'entrega de premis de la segona i darrera prova, en la qual hi ha una sorpresa prevista per part dels organitzadors.

El recorregut de la Individual tinrà la sortida i l'arribada a La Coma, únic lloc on el traçat coincidirà per pista. La resta de l'itinerari serà tot per terreny alpí. Els sènior masculí tindran un total de sis pujades i cinc baixades, mentre que les sènior i els júnior masculí tindran cinc pujades i quatre baixades. La sortida de la Vertical serà a la pista de les Marrades, a 1590m, i l'arribada serà al planell de l'Igloo Bar, a 2320m.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT