PUBLICITAT

Dani Juncadella i Miquel Molina, en el 'The Duelo'

  • Els pilots catalans del DTM se sumaran a la participació dels germans Espargaró i Tito Rabat en la G2
#gass
PAS DE LA CASA

Periodic
Foto: ACA

Les GSeries BPA continuen aquest dissabte amb la G2, la segona de les cinc proves que preveu el calendari de la competició sobre gel. El famós duel entre dos personalitats del món del motor estarà protagonitzada pels pilots del DTM, Dani Juncadella, que a més és pilot provador de Fórmula 1, i Miquel Molina. Els dos catalans agafaran el relleu de Toni Bou i Adam Raga que van ser els qui es van posar en mans dels GSeries Prototype de quatre rodes motrius i motor de 1.300cc. En aquell cas, va ser Raga qui va ser el vencedor de les dues curses que van realitzar. Juncadella i Molina completaran un total de tres duels, si no hi ha cap imprevist, entre les curses de 4RM i 2RM.

Com ja es va confirmar a principis de setmana, els germans Pol Espargaró i Aleix Espargaró, i Tito Rabat, tots ells pilots del Campionat del Món de MotoGP, agafaran el volant dels Peugeot Proto G del MotoGp Team. Els germans Espargaró s'alternaran pel ‘White Car', mentre que Rabat prendrà el ‘Red Car'. El tres pilots catalans prendran els vehicles que en la setmana passada van portar Loris Capirossi i Hiroshi Aoyama en la G1.

Per la seva part, Nil Solans intentarà defensar el liderat de les 4RM que va aconseguir el dissabte passat en imposar-se als favorits per sorpresa. Carlos Ezpeleta i David Arroyo que van finalitzar segon i tercer, respectivament, el seguiran d'aprop per intentar posar-se en el liderat provisional de les 4RM. Xevi Pons, el guanyador amb una gran autoritat de les GSeries BPA de l'any passat, i que va ser quart en la G1 d'aquesta edició, també intentarà posar pressió al jove català, Nil Solans. L'emoció està assegurada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT