PUBLICITAT

Naturlàndia farà cada any una jornada solidària amb Unicef

  • El parc aportarà uns 4.800 euros a un projecte de lluita contra la sida infantil
E. A.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
A punt d'iniciar el descens pel Tobotronc. Foto: TONY LARA

Naturlàndia vol donar continuïtat a la jornada solidària amb Unicef que es va celebrar durant tot el dia d'ahir al parc de Sant Julià de Lòria. El director de Naturlàndia, Ricardo Masegosa, va fer un balanç provisional d'aquesta celebració tan especial del Dia de la Família i va assegurar que la seva intenció és convertir la jornada en un cita anual. Amb els 800 viatges que es van vendre, Naturlàndia podrà aportar uns 4.800 euros al projecte que Unicef té engegat al Congo.

Masegosa estava realment satisfet amb la jornada solidària: "Ha estat un èxit rotund, ha vingut moltíssima gent", va afirmar en declaracions a aquest rotatiu. El parc no disposava ahir de les xifres definitives i fins avui no tindran els resultats de caixa. No obstant això, el director de Naturlàndia va avançar que es van fer uns 800 viatges durant tot el dia, "una xifra similar a la d'un dia d'agost", cosa que permetrà que la recaptació en favor del Comitè d'Andorra d'Unicef sigui de 4.800 euros aproximadament.

DATA PER CONCRETAR
Després de constatar l'èxit que ha tingut la iniciativa, Masegosa es planteja ara donar-li continuïtat i organitzar cada any una jornada per col.laborar amb Unicef. "M'agradaria fer-ho una vegada l'any, convertir la jornada en un esdeveniment fix al calendari, tot i que encara s'ha de concretar la data", va puntualitzar Masegosa. De fet, el responsable del parc s'inclina per escollir una data que pugui anar bé, sobretot als mateixos andorrans.

I és que, tot i no disposar dels resultats definitius, el cert és que, des del parc, van constatar que "entre el 85 i el 90%" de les persones que van anar ahir a Naturlània eren del Principat. "Això demostra que els andorrans s'han implicat en la causa", va corroborar Masegosa. La recaptació d'ahir del Tobotronc es destinarà íntegrament a Unicef i el seu projecte de lluita contra la sida infantil al Congo.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT