La selecció es queda a un sospir de l'empat (3-2)

• Els gols de Cabinho i Llamas en els últims instants arriben massa tard, i els de De La Rosa cauen
MALTA

La selecció andorrana va estrenar-se ahir en la ronda preeliminar per a l'Europeu de Futbol Sala davant la selecció de Letònia. Els de Xavier De La Rosa van aguantar 16 minuts fins que Ikstens va avançar els letons en el marcador (1-0). El segon gol del conjunt de Letònia, transformat per Dacko, va arribar sis segons abans de la conclusió de la primera part, i els tricolors van arribar al descans del partit amb un desavantatge de 2-0.

La segona meitat va ser molt igualada, però Letònia va poder ampliar l'avantatge gràcies a un gol de Sens en el minut 35 que deixava sentenciat el partit (3-0). Curiosament, aquest gol va servir per a fer reaccionar els tricolors. En el minut 38, Cabinho va marcar el primer gol d'Andorra en el torneig i quan quedaven 20 segons per a la fi del matx, Ignacio Llamas va anotar el segon en un doble penal, que va arribar massa tard com per buscar l'empat. Avui, Andorra s'enfronta a Malta a les 19h.