PUBLICITAT

Chivo Chivato i El Sobrino del Diablo, a l'aniversari de la Fada

  • Diumenge Núria Moreno inaugura l'exposició ?Interpretacions'
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Sobrino del Diablo. Foto: ELENA GARCIA-GALAN

Aquest cap de setmana La Fada Ignorant fa set anys, i per celebrar-ho porta dos dels seus fidels: Chivo Chivato i El Sobrino del Diablo.

El divendres és el torn de Pepo López, guitarrista, productor i cantant, Dani Ortín, bateria, i Jordi Cobre, baix i contrabaix: Chivo Chivato. Ja van pel seu segon disc, 2º Round.El diumenge 18 de gener a les 10 de la nit, tancarà la celebració l'actuació d'humor i rock d'El Sobrino del Diablo, un dels habituals de la Fada. Pels que no el coneguin , el seu nom real és Juan Gómez González, un cantautor barceloní que toca estils relacionats amb el rock acústic. En el seu últim disc titulat Frankenstein, amb aquest disc segueix en la seva línia habitual de sàtira sociopolítica amb tocs d'humor surrealista i el sarcasme com a mitjà. A Frankenstein reempren alguns temes que solen integrar el seu imaginari: el terror, l'influència dels mass-media, l'història o les etimologies. L'aniversari també compta aquest any amb inauguració d'exposició: Interpretacions, de Ma Núria Moreno Cendrós, és una exposició de petit format composta per 7 quadres, 14 imatges presentades en forma de díptic (imatges de 20×20) en blanc i negre i en color.

«Són imatges que han inspirat l'autora i que evoquen els instruments o els seus sons. Els instruments són petites miniatures, joies de la música, que Elena de FORTIOR li ha deixat fotografiar i fer realitat aquest petit projecte». Això i més, aquest diumenge a la Fada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT