PUBLICITAT

Marín busca classificar-se ?per a les finals dels Mundials

  • Les rondes seran amb tirades de quatre ?riders' i no de sis com és habitual en uns Campionats del Món
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marín, a Montafon, amb dorsal verd, durant una cursa de la Copa del Món de la passada temporada Foto: Sindy THOMAS / AGENCE ZOOM

Avui a les 10.10h comencen les qualificacions per a les finals dels Campionats del Món d'snowboardercross. La cita implica Lluís Marín, que tot i no haver disputat cap proba de la Copa del Món, gairebé com tots els participants degut als problemes amb el calendari, sap que té al davant la cita més important de la temporada. Les rondes seran a quatre, i no a sis com és habitual, com a conseqüència d'un circuit «fàcil i petit», segons va manifestar ahir el rider andorrà, que des d'aquesta setmana és a Kreischberg, Àustria, on es disputa la competició mundialista.

«Dimarts va ser el primer dia d'entrenament, hi ha coses a corregir però no em preocupa molt perquè teníem», va assegurar Marín, que tot i mostrar-se «content» pel treball que ha estat fent, sí que tenia dubtes perquè ha passat un procés de febre en els primers dies de l'any: «A nivell físic estic una mica dèbil perquè des del dia 1 he estat gairebé sense entrenar ni neu ni físic perquè he estat amb febre, però a part d'això content i a veure com surt». El corredor havia de provar avui les baixades amb més corredors, per examinar bé el circuit i observar les possibles zones d'avançament: «És un circuit fàcil i petit pel que seria uns Campionats del Món, però amb la neu que tenen, que no tenen absolutament res, han fet el que han pogut i el que ho farà difícil serà el tipus de neu que hi ha. Això fa que sigui una pista en què correrem a quatre, en compte de a sis. De moment no veig molts espais per fer avançaments, però ja veurem entrenant amb varis i ho veurem millor.

Per altra part, Kreischberg acull no només la cita mundialista d'snowboard, sinó que també hi seran les competicions de freestyle. Ahir va ser l'estrena de la competició amb l'esquí, mentre que Scotty Jordan en slopestyle debuta dimarts 20 de gener, quan es disputaran les qualificacions. Si l'esquiador es classifiqués per a les finals, la cita per les medalles és dimecres 21.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT