PUBLICITAT

'Magical girl' inaugura la nova temporada del Cineclub

  • Gerard Marginedas i Marina Cisa realitzaran una taula rodona
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Cineclub de les Valls torna avui, i per a aquesta temporada (gener- març 2015) ofereix una programació variada i amb produccions reconegudes. El film Magical Girl, escrita i dirigida per Carlos Vermut (Espanya, 2014), és l'encarregada de la inauguració. Aquest drama protagonitzat per Luis Bermejo, José Sacristán i Bárbara Lennie, tracta sobre la història d'un pare que cerca un vestit de l'heroïna japonesa ‘Magical Girl' per a la seva filla, que s'està morint. La pel·lícula compta amb set nominacions als Goya, ja ha guanyat el premi a millor pel·lícula i direcció al Festival de Sant Sebastià.

El proper dimecres, 21 de gener, és el torn de The Congress (Israel, 2013), llargmetratge d'animació d'Ari Folman; el 4 de febrer, The lunchbox (Índia, França, 2013), de Ritesh Batra, i l'11 de febrer La danza de la realidad (Xile,2013) d'Alejandro Jodorowsky. Mommy (Canadà, 2014), de Xavier Dolan, que es projectarà el 25 de febrer, s'organitza amb el col·lectiu Ull-Nu, i comptarà amb la presència dels analistes cinematogràfics Gerard Marginedas i Marina Cisa.

Ida (Polònia, 2013), de Pawel Pawlikowski, i el documental Master of the universe (Alemanya, 2013), de Marc Bauder, tancaran el trimestre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT