PUBLICITAT

Una comissió fixarà el full de ruta de la col·laboració entre hotelers

  • L'acord té com a objectiu la promoció i comercialització dels dos territoris
JOSEP ROMERO
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: TONY LARA

La instal·lació de l'aeroport de la Seu va ser l'escenari ahir de la signatura d'un conveni entre l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell i la Unió Hotelera d'Andorra per tal de promocionar i comercialitzar conjuntament els dos territoris. Els punts més importants de l'acord se centren en el desenvolupament d'accions de col·laboració sectorial dins dels àmbits de la comercialització, recursos humans, formacions i eines i sinergies de les dues entitats. Per garantir-ne el seguiment i el desenvolupament d'aquest conveni està prevista la constitució d'una comissió de treball que a partir d'ara es reunirà periòdicament per desenvolupar els punts acordats.

A banda de promocionar de forma conjunta l'aeroport alturgellenc, els dos gremis volen estrènyer lligams en els àmbits com ara la captació de clients o bé la gestió de les campanyes turístiques.

Els dos presidents de les entitats hoteleres, Miquel Àngel Sánchez, AHAU, i Àlex Armengol, UHA, van valorar de manera molt satisfactòria l'acord ja que consideren que es tracta d'una excel·lent oportunitat per generar negoci. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT