PUBLICITAT

Detingudes set persones per conduir begudes

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va detenir durant la setmana passada set persones per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos, així com un home involucrat en una agressió.

La primera detenció va ser dilluns a un resident espanyol de 55 anys, amb una taxa de 2,24 g/l. Posteriorment, el dijous, es va detenir un resident peruà de 36 anys, amb una taxa de 0,96 g/l. I l'endemà, es va detenir un andorrà de 23 anys, amb una taxa d'1 g/l. Dissabte, la Policia va detenir tres persones: un andorrà de 22 anys, amb una taxa d'1,86 g/l., després de patir un accident amb danys materials; un resident dominicà de 29 anys, amb una taxa d'1,15 g/l.; i un resident portuguès de 22 anys, amb una taxa de 0,88 g/l. Finalment, diumenge es va detenir un andorrà de 20 anys, amb una taxa d'1,22 g/l.

D'altra banda, dimarts la Policia va detenir a Escaldes un resident colombià de 21 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral. La patrulla va ser requerida al pàrquing d'un bar per una agressió a dues persones que van patir lesions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT