L'Andorra es deixa dos punts

• Tot i això, els de Justo Ruiz mantenen el liderat per la derrota de l'Alpicat
@GassAndorra
sant julià de lòria

L'FC Andorra va badar fort i va sumar el seu segon empat consecutiu després d'empatar davant l'Organyà, un rival que lluita per la permanència en la 14a posició de la taula.

Semblava que els de Justo Ruiz ho tenien ben encarrilat ja des del principi. De fet, van realitzar els dos gols a l'inici del matx, i al minut vuit ja guanyaven per 2-0 gràcies als gols de Leo Alves i Manu Veiga. Però d'una manera estupida, els de Justo Ruiz es van complicar i van veure com en només tres minuts els empataven un partit que tenien controlat. Primer, en el minut 28, Adrià Paz acurtava distàncies en el marcador. En el minut 31, Xavi Casanova va marcar el segon gol de l'Organyà i el que posava la igualtat en el resultat. Res va poder fer l'Andorra en tota la segona part, que tot i la insistència, no es va retrobar amb el gol, cosa que va sentenciar els de Justo Ruiz a perdre dos punts contra un rival de la part baixa de la taula.

Tot i l'empat, l'Andorra continua al capdavant de la classificació del grup cinc de Segona Divisió Catalana, gràcies a la derrota contundent de l'Alpicat per 3-1 davant el Guissona. Per tant, l'Andorra és primer amb 36 punts, a un de l'Alpicat, que en té 35. La mala notícia per altra banda és l'afegiment del Borges Blanques en la lluita pel lideratge, que després de encadenar cinc victòries consecutives, està en la tercera posició de la classificació amb 34 punts, a només dos de l'Andorra.