PUBLICITAT

Nil Solans venç en la G1

  • El jove català dóna la sorpresa en imposar-se als favorits amb una gran actuació amb el seu MItsubishi Colt
#gass
pas de la casa

La primera prova de les GSeries BPA va acabar amb sorpresa en la categoria de quatre rodes motrius, quan Nil Solans es va fer amb la victòria contra tot pronòstic gràcies a una gran actuació amb el seu Mitsubishi Colt. De fet, el pilot català va dominar pràcticament tota la jornada, menys la darrera final en la qual sortia des de més enrere. Solans va guanyar la primera sèrie, la segona i la Final B, la qual li va donar el liderat provisional després d'aquesta G1. En el podi el van acompanyar Carlos Ezpeleta i David Arroyo. L'actual campió, Xevi Pons es va haver de conformar amb la quarta plaça.

La categoria per a joves pilots, la de dues rodes motrius va acabar amb Jaume Bartumeu al capdavant de la classificació amb 38 punts. Però qui va dominar les dues finals va ser Lluís Bigordà, donant especial emoció en la segona cursa, en la qual sortia sisè i arribava a la segona corba en la primera posició. Tot i això, Bigordà va ser tercer en el total de la jornada, empatat a punts amb Edgar Montellà, que va pujar al podi a les dues finals de les 2RM.

Raga pot amb Bou/ En una de les cites més esperades de la jornada, en la qual s'enfrontaven els campions mundials de trial, Adam Raga i Toni Bou, va ser el número dos del món , Raga, qui va sortir com a vencedor del ‘The Duelo'. El català no va poder fer res en cap de les dues curses que van disputar per guanyar el seu rival, i en el segon duel fins i tot va tenir una sortida de la pista. El tercer enfrontament que s'havia de dur a terme no es va poder realitzar per problemes tècnics, la qual cosa va deixar Adam Raga com a guanyador per 2-0.

Tot i les condicions climatològiques primaverals no evitaran que dissabte vinent, 17 de gener, es disputi la G2 i continuï l'espectacle de les GSeries BPA al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT