PUBLICITAT

JetFly Aviation ja opera des de l'Aeroport d'Andorra

  • La companyia luxemburguesa és líder en vols privats regionals
ARNAU COLOMINAS
ANDORRA

Periodic
Els promotors de Jets Andorra dins un Pilatus PC-1 Foto: TONY LARA

El dos de desembre passar, JETFLY va fer el seu primer vol de prova a la capital alturgellenca, i ja opera des de l'Aeroport d'Andorra.

En no ser un servei comercial sinó estrictament privat, els avions de JETFLY poden aterrar en més de 3.000 aerodroms de tot Europa.

La companyia Luxemburguesa disposa d'una flota de més de 20 pilatus PC-12 Executius dissenyats per Philippe Stark amb capacitat per a 6 o 8 passatgers. A més, també compta amb més de 100 treballadors dels quals 66 són pilots experimentats.

La companyia té representació a Andorra en exclusiva per l'empresa JETS (T+376 726 260), una filial del grup DAY STAR igual que a Espanya, Portugal i Gibraltar.

No es tracta de vols comercials, sinó de vols privats per als copropietaris de l'avió, ja que el model de negoci es basa en la copropietat. Els clients compren una part de l'avió, és a dir, un nombre determinat d'hores de vol. Així, JETFLY garanteix sempre disponibilitat als seus clients, no cal confirmació i només factura les hores reals de vol, mai el posicionament de l'aeronau allà on li demanin el servei. A més, pot posicionar un dels seus avions a l'aeroport de la Seu d'Urgell amb un avís d'entre 12 i 24 hores. Aquesta copropietat de l'avió que es pot comprar, és a partir d'una 16a part, que correspondria a 32 hores de vol per sobre del contient Europeu.

Tot això fa que les principals operadores d'Aerotaxi se situïn en un nivell de preu molt superior, tot i oferir un servei inferior, ja que la competència pot aterrar a tan sols una tercera part de les pistes que ho pot fer JET FLY.

La companyia afegeix també la disposició d'un aeroport exclusiu al centre de Londres (El més proper a la city) i terminal pròpia a Luxemburg, disponibles només per als seus clients.

Els seus avions són considerats «tot terrenys de l'aire» ja que amb una pista curta ja poden aterrar i, a més, ho pot fer sobre un terreny preparat sense necessitat que siguin un aeroport de primer ordre. Això fa que pugui anar a més de 3000 pistes del continent i amb un avió luxós i alhora espaiós.

La companyia ja disposa de 150 copropietaris, 3 dels quals són del Principat, i començarà en breu una forta campanya de comercialització, ja que amb les poques setmanes d'operativitat, ja ha rebut força peticions de persones interessades.

JETFLY es va crear el 1999 i des del 2010 té un 20% de creixement anual. Disposa de 20 avions a Europa que es poden situar a qualsevol dels aeroports del continent en molt poques hores, i és l'única empresa que ofereix la possibilitat de la propietat compartida d'aquest tipus de jets.

A finals de gener, la companyia farà una jornada de presentació a l'Aeroport a la que s'haurà d'accedir per invitació exclusiva i on es posicionarà 3 aeronaus perquè els clients les puguin veure i provar H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT