PUBLICITAT

Despres revifa o acaba 33è en terreny d'Atacama

  • Llovera xxx en la sisena etapa del Dakar 2015
EL PERIÒDIC
IQUIQUE

Periodic
Foto: DAKAR.COM

El Dakar 2015 ja es troba en terreny hostil. Eesert de l'Atacama, una de les zones que més preocupació genera en els participants, està deixant molts cotxes i motos pel camí. No és el cas de Cyril Despres i d'Albert Llovera, que de moment aguanten tot i que els tres últims dies han estat realment durs.

Ahir, en la sisena etapa entre Antofagasta i Iquique –322 km. d'enllaç i 277 d'especial–, el pilot d'Arinsal va poder completar l'etapa i a més amb un meritori 33è lloc, després d'iniciar la jornada en la posició 59 i d'anar remuntant progressivament. Un bon dia per a un Despres que dijous finalment va poder acabar el 77è a gairebé 6 hores del líder, a causa d'una avaria passat el primer punt de control que el va tenir més de quatre hores aturat.

De la seva banda, Llovera estava ja a prop de la meta i al tancament de l'edició ocupava la posició 50 a l'últim punt de control.

Pel que fa a la part alta, ahir va tornar a guanyar un Al-Attiyah que està imparable. El catarí ja té més d'11 minuts de matalàs en la general respecte de De Villiers, l'únic que li segueix el ritme. Tercer ja és Alrajhi a gairebé mitja hora.

Pel que fa a les motos, Barreda ha aguantat una jornada sense restar. El pilot resident, líder, només va poder ser sisè ahir, però els de davant seu estan encara lluny d'ell. Gonçalves, el guanyador, s'ha situat tercer a 17 minuts. Però Coma, el gran favorit al títol, es manté a uns 12, ara ja segon.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT