PUBLICITAT

Compromís x La Seu s'erigeix com alternativa a Batalla

  • La plataforma ciutadana està encapçalada per Òscar Ordeig
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Òscar Ordeig al parc del Segre de la Seu d'Urgell. Foto: ràdio seu

Ahir va tenir lloc l'acte de presentació de la Plataforma Compromís X La Seu, una de les candidatures que aspira a convertir-se en alternativa a l'actual govern municipal de CiU liderat per l'Albert Batalla. La nova candidatura està encapçalada per l'actual cap de l'oposició i diputat Òscar Ordeig.

Els seus impulsors consideren que la candidatura ha de servir «per sumar esforços i construir una alternativa de futur per a La Seu que ajudi a superar la crítica situació actual i impulsi una nova etapa per la ciutat».

L'esdeveniment, que es va dur a terme a l'auditori de les Monges, va servir per fer una diagnosi de la situació actual del municipi i, al mateix temps, llançar una proposta de canvi pels propers anys. D'aquesta manera, es pretén crear un moviment ciutadà transversal que prioritzi la ciutat, i la seva gent, per sobre de les consignes polítiques o d'altres interessos. Alhora també pretén cercar un nou projecte, noves idees i la unitat necessària per tirar-los endavant.

Al finalitzar la presentació es va obrir un col·loqui per debatre entorn de les propostes presentades i sobre la necessitat que tots els ciutadans es comprometin amb el futur de La Seu i en la Plataforma.

Aquest, és el primer dels diferents actes que s'aniran succeint en els propers dies i setmanes fins a la celebració de les eleccions municipals que tindran lloc el proper mes de maig. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT