PUBLICITAT

El Peugeot torna a donar problemes a Despres

  • El resident es va haver d'aturar per segona etapa consecutiva més per arreglar un de les seves rodes
#gass
antofagasta

Periodic
Foto:

Segona jornada consecutiva amb problemes per a Cyril Despres i el seu Peugeot. No ha tingut sort el d'Arinsal en el seu salt a les quatre rodes. Dimecres es va passar quatre hores aturat amb problemes en la suspensió del seu cotxe, cosa que el va fer arribar últim a la meta a quasi quatre hores i mitja del guanyador de l'etapa, Al-Attiyah. Però els problemes no van acabar aquí. Ahir, es va veure obligat, de nou, a aturar en el quilòmetre 64 de l'especial per assistir una de les rodes del seu Peugeot. Al tancament de l'edició, el resident encara no havia passat pel segon control de pas dels 10 que hi havia en l'etapa d'ahir.

Tampoc li van anar gaire millor les coses a Albert Llovera en l'etapa d'ahir. En l'etapa del dimecres havia patit un trencament a falta de 20 km de la meta que el va obligar a estar dues hores aturat, quan anava en la 24a posició. Ahir, Llovera va anar remuntant posicions a mesura que anava avançant l'especial. Quan va passar pel vuitè control anava en la 34a posició a uns 45 minuts del líder, el rus Vasilyev, que es va acabar adjudicant l'etapa amb un temps de 4h 19 min 18s. Tot i això, al tancament de l'edició, Llovera havia perdut posicions i estava més enllà del 44è lloc. Al-Attiyah va augmentar el seu liderat en cotxes respecte De Villiers, que es troba a quasi 13 minuts.

En l'apartat de motos, Marc Coma va ser el vencedor de l'etapa, finalitzant la prova en un temps de 4h 38min i 16s, i li va treure 2min 26s al resident andorrà, Joan Barreda, que segueix líder de la classificació. Els dos pilots catalans segueixen una etapa més en la seva lluita personal per al títol de motos que està aixecant molta expectació entre els aficionats. De moment, Barreda segueix al capdamunt de la taula general i a 10 minuts de Coma. Mentrestant, el portuguès Gonçalves, que ahir va finalitzar en la cinquè, és un esgraó per sota en la lluita, i ahir va acabar el dia a 18 minuts de Barreda.

L'etapa d'avui anirà d'Antofagasta fins a Iquique, i compta amb un total de 599km, per als cotxes, i 640km, per a les motos. El trams especials cronometrats són de 277km i 318km, respectivament. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT