PUBLICITAT

La forta pujada de gener

  • L'Unicaja i el Bilbao vindran després del Barça per completar un mes molt dur per a l'equip
ALBERT CANES
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Navarro aprofita el bloqueig d'Ivanov per superar Rudy Fernández, en el matx de diumenge davant el Madrid Foto: EFE

El MoraBanc va completar diumenge el primer partit d'un mes que es presenta molt complicat per la magnitud dels rivals als quals s'enfronta. Això ho sabia des de l'estiu, quan es va anunciar el calendari de la Lliga Endesa, però sempre s'ha pensat en aquest mes per la visita del Reial Madrid i el Barça. La realitat és que en les següents jornades serà dur sumar victòries per als de Joan Peñarroya, però davant el Madrid van demostrar que tenen la capacitat per poder vèncer qualsevol rival, sempre i quan els jugadors siguin al mateix nivell de joc que van mostrar davant el conjunt blanc.

Però el gener no només va del Madrid i el Barça. Demà a les 19h, el BC Andorra visita un rival directe en la lluita per la permanència, el Movistar Estudiantes. Els jugadors viatjaran directament cap a Santiago de Compostela un cop acabi el partit per enfrontar-se al Rio Natura Monbus Obradoiro el proper dia 10, a les 20h. Tenint en compte la dificultat que ha mostrat fins ara el MoraBanc per guanyar partits fora de casa, aquests dos enfrontaments també s'han de tenir en vermell en el calendari com a duels de complicació elevada.

Després, ve el Barça, el 18 a les 12:30h, un rival que, tot i no estar en el millor moment, sobren les paraules per descriure la seva dificultat. Però el mes no acaba amb els blaugrana: l'Unicaja de Màlaga, líder i equip més en forma de la lliga, visita Andorra el 24 de gener en la primera jornada de la segona volta, El següent partit és a Bilbao, davant un equip que està travessant un gran moment, i així ho va demostrar diumenge en vèncer al Barça.

Entre el 4 de gener i l'1 de febrer, són sis partits els que té el MoraBanc. En els cinc enfrontaments que resten hi ha tres rivals que lluiten pel títol, i que a més venen seguits, i els dos altres són a fora de casa: el MoraBanc es troba en el tram més dur de la temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT