PUBLICITAT

Tot a punt per a l'arribada de Ses Magestats els Reis d'Orient

  • La comitiva arrenca a Escaldes a les 18 hores i acabarà a la capital
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Nombrós públic assisteix a la Cavalcada dels Reis Mags, en una edició anterior. Foto: EL PERIÒDIC

Avui, dia 5 de gener, es viurà una de les nits més màgiques de l'any. Ses Magestats els Tres Reis d'Orient arribaran al país per portar màgia i obsequis a tota la població. I per tal de fer-los una rebuda com es mereixen ja està tot preparat perquè puguin desfilar pels carrers i parròquies per donar-se a conèixer sobretot entre la població més menuda. Com cada any, on es viurà la cavalcada més multitudinària serà a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, que organitzen l'acte de manera conjunta.

Els Reis Mags d'Orient arribaran a la plaça dels dos Valires d'Escaldes a les 18.00 hores, i a les 18.30 hores, damunt de les carrosses que els han preparat la Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany i l'Àrea de Cultura del Comú d'Andorra la Vella, emprendran un recorregut per Engordany i Escaldes, fins a arribar a la plaça Príncep Benlloch d'Andorra la Vella, on es dirigiran a peu fins al palau de benvinguda, ubicat a la plaça del Poble. Allà saludaran tots els infants a partir de les 20.30 hores.

El seguici reial, que comptarà amb 19 carrosses amb els tres Reis però també amb patges i infants del país (en total unes 600 persones), passarà pels carrers Esteve Albert i Josep Viladomat, i per les avingudes de les Escoles i Carlemany d'Escaldes. Seguidament, emprendrà tota l'avinguda Meritxell fins arribar i detenir-se a les places Rebés i Príncep Benlloch d'Andorra la Vella. Durant el trajecte es repartiran vora 4.000 quilos de caramels, aptes per al consum de celíacs.

Mentre tota la comitiva de Cavalcada circuli pel tram comprès entre els carrers Bonaventura Ribaraygua i Bonaventura Armengol, el públic es trobarà protegit a banda i banda de la calçada per un dispositiu de 240 tanques instal·lades pel Servei de Circulació, com a mesura de seguretat, controlat permanentment per un total de 25 agents.

REIS OMNIPRESENTS / Però Ses Magestats tenen la virtut de ser a tot arreu, així que també els trobarem a d'altres parròquies. A les 17 hores arribaran a la Casa Pairal d'Ordino, on se'ls rebrà amb un berenar a base de tortell i xocolata.

També estaran a la Massana a partir de les 17 hores, per recórrer els carrers del centre de la localitat i acabar la seva comitiva a la plaça de les Fontetes. Pel que fa a Encamp, Sant Julià i Canillo, se'ls espera pels volts de les 19 hores, i a les 20 hores al Pas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT