PUBLICITAT

Impuls a la sincronitzada

  • Gisela Morón, exmembre del ?Dream Team' espanyol i subcampiona del món, dirigeix uns dies al CNS Serradells
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Gisela Morón, subcampiona mundial, campiona europea i membre del famós Dream Team de natació sincronitzada espanyol, va ser la setmana passada amb les joves nedadores del Club de Natació Sincronitzada Serradells en gairebé tres dies de classes magistrals. Gairebe sense descans, amb sessions llargues i sobretot dures, la base d'aquest esport del club andorrà va intentar posar-se les piles en una disciplina molt dura.

La presència d'aquesta estrella de la sincronitzada va ser possible gràcies a la col·laboració del Comú d'Andorra la Vella per l'alt catxet de l'exesportista, però tot plegat va ser un esforç que va pagar perquè el grup de joves van millorar molt en molt poc temps en un esport minoritari, especialment a Andorra, però que demana l'atenció de molts.

«He vingut a col·laborar amb les noies, he vist el nivell que tenien i hem començat a fer de tot, una mica de natació, una mica de flexibilitat, una mica de físic per veure des d'on havíem de començar per treballar amb elles», va assegurar Morón, que durant les classes es mostra dura i exigent amb les alumnes: «Hi ha molta feina física a fer. Físic els hi falta, per suposat, flexibilitat també, però és això el més interessant, i llavors la millora és molt bèstia. Poden millorar moltíssim». «A mi m'agrada, he estat tota la vida amb l'Anna Tarrés i que t'entreni gent bona és molt fàcil. Veure que van millorant és el que t'omple», hi va afegir l'exesportista.

Morón va marxar d'Andorra el mateix dia 31 de desembre després de gairebé tres dies a temps complet amb el CN Sincronitzada Serradells: «He estat dos dies i mig amb elles i no tenen res a veure com estan al final que com estaven al principi». Aquest esport segueix creixent al Principat, ja que a més del CNS Serradells i són el club de Sant Julià i un de nova creació, el d'Escaldes-Engordany, que sumen entre tots la base del futur.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT