PUBLICITAT

Es preveu un ple

  • Les entrades contra el Real Madrid estan gairebé totes venudes H Ivanov, dubte fins l'últim moment
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Kaloyan Ivanov lluita sota els taulells amb Landry en el MoraBanc-CAI de la setmana passada Foto: TONY LARA

Demà a partir de les vuit del vespre hi haurà un partit històric al Poliesportiu d'Andorra. Arriba l'hora de que el BC MoraBanc s'enfronti al totpoderós Real Madrid i les taquilles ho noten. La venda d'entrades va a un ritme frenètic que fa preveure que hi haurà un ple. Ahir a la tarda el servei de comunicació del club tricolor no va voler facilitar una xifra concreta però sí que va detallar que va a un ritme «millor de l'esperat» i que «no queda gaire».

Amb tot, els socis no han de pagar cap plus per aquest partit. Entra dins dels passis de temporada. Una altra història és solucionar el problema de l'entrada al pavelló en un dia que es preveu ple, però per si de cas el club ha ideat una iniciativa per descongestionar l'entrada. Consisteix en què els primers 1.500 aficionats que arribin al pavelló abans de les 19.31 hores tindran butlleta per participar en el sorteig d'un viatge per acompanyar l'equip al partit contra el Madrid de la segona volta, al maig.

En el vessant esportiu, la situació és de neguit. La infermeria torna a ser protagonista principalment amb Kaloyan Ivanov, amb un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret. El búlgar ha combinat el repòs amb treball en solitari durant tota aquesta setmana per tal d'arribar recuperat al partit, però és avui quan ha de provar com està.

BLANCH, UN PROBLEMA D'UN MES / Gairebé amb tota seguretat, Ivanov estarà en la convocatòria de demà contra el Madrid. La incògnita està en saber quants minuts podrà jugar, aspecte en el qual el conjunt que dirigeix Joan Peñarroya no va ni molt menys sobrat. A la baixa de Sada –al qual segons les previsions li queden entre dos o tres mesos– s'ha d'afegir la de Marc Blanch. Ja se sabia que no podria jugar contra el Madrid, però és que la lesió és més greu del que s'esperava i haurà d'estar unes cinc setmanes lluny dels parquets. Té un esquinç muscular de grau 3 al soli de la cama dreta. Al final el tècnic egarenc pot comptar amb Schreiner, Trías, Betinho, Bogris, Navarro, Bivià, Green, Jawai i potser Ivanov. Nou efectius contra tota una constel·lació d'estrelles. La falta de banqueta serà un altre element contra el qual haurà de lluitar el BCA.

De la seva banda, el conjunt blanc arriba més rodat, potser massa, i amb 12 efectius. El 30 de desembre es va disputar la 14a jornada de la Lliga Endesa a excepció de l'Estu-MoraBanc, que es jugarà el pròxim dimecres a les set de la tarda, i ahir els de Pablo Laso van tenir partit d'Eurolliga a la pista de l'Estrella Roja de Belgrad. Va ser una victòria balsàmica (72-79) per als Rudy Fernández, Sergio Rodríguez, Llull, Ayón, Carroll i companyia, que després d'un inici espectacular al campionat domèstic amb nou victòries consecutives ha passat a acumular 4 derrotes en 5 partits. Només 48 hores més tard de jugar a la capital sèrbia toca posar-se el mono ACB per jugar contra el nouvingut MoraBanc, que arriba amb confiança i la tranquil·litat necessària –el descens està dues victòries per sota– després d'imposar-se a Sevilla i CAI Saragossa amb un joc convincent.

Peñarroya, per si de cas, amaga les seves cartes: «Sortirem a donar problemes i si ens donen l'oportunitat, a guanyar. Però s'ha de veure què farem per despistar-los», va indicar. Amb tot l'Estu ha estat capaç de guanyar als dos grans i l'Obradorio al Barça. ¿I per què no, que el Madrid caigui a Andorra? 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT