PUBLICITAT

La Valentina tenia pressa per sortir

  • El primer nadó de l'any s'avança 15 dies H Els pares (ell conegut corredor de muntanya), van poder fer el raïm tranquil·lament a l'hospital
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Òscar i la Meritxell amb la seva filla als braços, ahir a l'hospital. Foto: ANA / M.B.

Poc s'imaginaven la Meritxell Areny i l'Òscar Casal el passat dia 31 que en breu s'anaven a convertir en un dels protagonistes d'aquest inici d'any. La seva filla, la Valentina, havia de néixer el dia 15 de gener. Però la Meritxell va trencar aigües i van decidir anar a l'hospital. Encara faltaven unes hores per acabar l'any.

Com que no tenia contraccions, els van fer pujar a l'habitació a esperar. La història es repetia, ja que amb el seu primer fill, el Jofre (de tres anys), també va trencar aigües sense contraccions. Així, «vam esperar per fer el raïm i després vam intentar dormir una mica», va explicar ahir el pare, l'Òscar Casal, conegut corredor de muntanya andorrà i que l'any passat va quedar desè al rànquing mundial en la modalitat ‘vertical' d'aquest esport. «Va ser una experiència una mica trista», van lamentar. Això sí, l'endemà els esperava un gran dia.

I així va ser. A les 19.45 hores de la tarda naixia la Valentina. «El part va anar molt bé», va assegurar el pare. La seva filla va pesar 2,700 quilos.

Ahir ja la va poder visitar el seu germà, que no entenia massa bé l'expectació que havia generat l'arribada de la germaneta. Tots quatre van poder atendre els mitjans amb tranquil·litat (la Meritxell ja aixecada i agafant la seva filla sense problemes), i anar rebent les mostres de felicitació així com alguns obsequis per haver estat els primers en parir aquest 2015. Entre aquests, una canastreta per part del SAAS, una de la farmàcia Galeno i una del Leclerc, així com un ram de flors del cap de Govern. Toni Martí. A més, el centre comercial els ha regalat un any gratuït de bolquers, el mateix obsequi que rebran tots els nadons nascuts entre els dies 1 i 6 de gener.

«Estem molt contents, ha estat un Cap d'Any molt diferent», va reconèixer Casal pocs segons abans que la Valentina comencés a remugar. Reclamava tranquil·litat després de la visita dels periodistes. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT