PUBLICITAT

Tornen les cues amb 15 quilòmetres per entrar al país

  • Retencions també a Sant Julià i a les zones properes a pistes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vehicles aturats a l'alçada de la Seu d'Urgell, ahir al migdia. Foto: RÀDIOSEU

La jornada d'ahir va ser especialment complicada a les carreteres andorranes. El darrer tram de les festes nadalenques, ajudat per la bona neu i les rebaixes, van motivar una important entrada d'afluència de turistes al país. Al migdia les cues d'entrada van sumar fins a 15 quilòmetres, entre els nou de la N-145 i els sis de la N-260. Així mateix, a la C-14 els cotxes ja quedaven aturats a l'alçada del Pla de Sant Tirs. Pel que fa a l'interior del país, les cues eren importants a l'entrada de Sant Julià de Lòria, així com a carreteres properes a pistes, com la CG2 a l'entrada d'Encamp i a l'alçada del Tarter en direcció Incles.

Les retencions per entrar al país van començar vora les deu del matí, sobretot d'esquiadors, i passades les cinc del vespre encara continuaven, ja de turistes que venen a passar el cap de setmana. A aquella hora, i coincidint amb el tancament de les pistes els problemes de trànsit es van donar també a les artèries que connecten amb les estacions d'esquí, com la CG-4 baixant de Pal o la CG-2 per sortir direcció França, i a l'alçada de Soldeu.

Afluència als eixos comercials /Aquestes cues es van traduir també en una important afluència de turistes a les principals artèries comercials, sobretot a l'avinguda Carlemany i Meritxell, que es va omplir de compradors els quals volien aprofitar les rebaixes. També es va notar als aparcaments de la zona, que van penjar el cartell de complet ja des del migdia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT