PUBLICITAT

La Seu rebrà els Reis d'Orient al parc olímpic del Segre?

  • La cavalcada recorrerà el nucli urbà fins arribar a la Sala Sant Domènec
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

La cavalcada dels Reis d'Orient de la Seu d'Urgell serà singular, un any més, per rebre Ses Majestats al canal del parc olímpic del Segre, on arribaran en barca. La recepció estarà encapçalada per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i tindrà lloc aquest dilluns vinent a les 18.30 hores. La cavalcada recorrerà els carrers de la ciutat, passant pel camí de la Palanca, el passeig Joan Brudieu, i el carrer Major, fins arribar a la plaça dels Oms. Poc abans de les 20 hores, els Reis i els patges començaran a rebre les cartes dels infants.

Enguany a la cavalcada hi haurà un total de dotze carrosses, i hi participen totes les escoles del municipi, a més dels Bombers amb una carrossa que porta l'escala que ajudarà els Reis Mags a pujar a les cases.

El matí del dia de Reis, dimarts, Ses Majestats també arribaran a Castellciutat, a les 11 del matí a la Plaça de l'Arbre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu. La rebuda compta amb una carrossa elaborada pels veïns, i l'associació Amics de Castellciutat oferirà coca i xocolata a tothom qui hi assisteixi.

El mateix dia 6 a les 18.30 hores, la Coral Signum oferirà el Concert de Reis a la Catedral de Santa Maria. L'esdeveniment serà gratuït però els assistents podran fer les seves aportacions voluntàries, que es destinaran a la Marató de TV3.

Com a novetat, la cavalcada de la Seu se suma a la campanya Cap nen sense caramel. Això significa que es llençaran caramels aptes per a celíacs. L'altra novetat és la Carrossa dels Desitjos, amb la qual es vol facilitar que joves i adolescents s'impliquin amb l'esdeveniment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT