PUBLICITAT

Pere Espuga dissenyarà la futura seu de la Justícia

  • El segon premi va ser per Jordi Batlle i el tercer lloc per a Esther Pascal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: SFGA

El Consell de Ministres va resoldre el concurs d'idees organitzat per dissenyar la futura seu de la Justícia, que s'ubicarà a la zona del Tobira i el Prat del Rull. El guanyador va ser l'arquitecte Pere Espuga, que a més de 20.000 euros se li encarregarà la redacció del projecte, segons destaca el comunicat de premsa emès pel Govern.

Espuga, que ja va ser un dels arquitectes que va dissenyar el nou Consell General, es va imposar amb el projecte titulat «Ordinatus-Nova Seu de la Justícia». El disseny preveu una base amb una planta baixa que ocupa tota la parcel·la i, a sobre, dues torres d'entre sis i set plantes, unides entre sí. Sobre aquesta base, també s'hi inclou una petita zona enjardinada.

El projecte resol aspectes com ara que «calia protegir-lo del sol i alhora definir un edifici singular en un entorn divers i amb una gran visibilitat des de l'avinguda de Tarragona». Per triar-lo, es va tenir en compte que fos un edifici «auster, compacte, sostenible en els materials emprats, de baix consum energètic i fàcil de mantenir».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT