PUBLICITAT

Joan Dausà en concert a Andorra el 17 de gener

  • El cantant presentarà el seu segon disc ?On seràs demà?'
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cantant Joan Dausà en concert. Foto: Marti E. Berenguer

el primer concert del 2015 del cantant català Joan Dausà serà a Andorra, concretament, el 17 de gener a les 21.30 hores al Teatre Comunal d'Andorra la Vella.

Aquest serà també el primer concert de Joan Dausà al país, que vindrà amb la banda Els Tipus d'Interès: Martí Maymó (Manel), Axel Pi (Sidonie), Florenci Ferrer, Santos Berrocal, David Romero, Eloi Isern i Carol Duran (La Carrau).Les entrades es poden comprar a www.morcabanc.ad i tenen un cost de 10 i 15 euros.

Des del seu primer disc, Jo mai mai, amb el qual va fer una gira de més de vuitanta concerts que va culminar al Palau de la Música, Joan Dausà no ha parat de tenir èxit en els seus treballs –sense oblidar el Gaudí per la banda sonora del film Barcelona, nit d'estiu–. El mes d'abril passat va presentar el seu segon disc (l'acompanyen els mateixos músics que al primer disc), i en el tema Quan ens creuem, Dausà va comptar amb la col·laboració de Sidonie. Aquest és un disc de deu cançons que continua navegant pel terreny emocional. Amb la gira del seu últim disc Dausà ja va passar per Festivals tan remarcables com el Canet Rock, l'Strenes, el Sons del Món, el Guitar Festival, el Cruïlla, l'Acústica de Figueres, el Pròxims, els Jardins de Pedralbes o el Portalblau de l'Escala. Després d'Andorra Joan Dusà i al seva banda se'n va cap a Molins de Rei (24 de gener), i , segons va anunciar el cantant «estan volant les entrades pel concert», mostra que cal aprofitar aquesta oportunitat. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT