El BP pateix una derrota inesperada i continua sense aixecar el cap

• L'equip de Jandro cau davant un equip nou en la categoria i comencen a aparèixer els dubtes
ALBACETE

Choche se'n va de Carlinhos i Marc Fernández en una acció d'atac de l'Albacete, ahir. Foto: JOSÉ MIGUEL ESPARCIA / LA VERDAD DE ALBACETE

El BP Andorra va encaixar una nova derrota ahir i continua sense aixecar el cap. Els dubtes sobre si aquest equip serà capaç de lluitar pel títol a final de la temporada comencen a florir tot i que encara queda una eternitat per redreçar la situació i la qualitat està fora de dubtes. Però el cert és que de moment, en quatre partits, l'equip de Jandro ha tret dos empats i ha sumat dues derrotes, la d'ahir de manera inesperada per 4-2 contra un equip novell a la categoria i amb jugadors joves sense un nom com és l'Albacete.

Els dos equips van plantejar estratègies similars d'inici, basant el joc en els contraatacs. El jove del filial Xavi Sánchez, que va viatjar amb l'equip, finalment no va debutar com tampoc no van jugar Nacho i Aitor, tots per decisió tècnica. Les precaucions en defensa es van accentuar massa d'hora i amb un joc tirant a horitzontal les oportunitats no arribaven. L'Andorra, però, va voler més la pilota, va mostrar unes poques ganes més de buscar el gol... i se'l va trobar en contra al minut 4.

Amb l'1-0 el BP va canviar el xip i va buscar més verticalitat davant un Albacete que va posar el forrellat al voltant del seu porter. La insistència va tenir premi i Jona al minut 14 i Marc Fernández al 18 van capgirar el marcador abans del descans per marxar als vestidors en avantatge.

La segona part va baixar en intensitat perquè al BP ja li anava bé aquest resultat i l'Albacete no era tan eficaç amb la possessió com jugant a la defensiva i al contraatac. Però un rebot a prop de l'àrea de Marimon el va aprofitar Cata per empatar. L'estira i arronsa es va prolongar: tocava reacció del conjunt tricolor que va permetre de nou als locals fer mal a la contra. Isaac va establir el 3-2 al minut 33, Jandro va posar Aramburu de porter jugador al 35 per remuntar i a un per al final, amb el BP tot risc, Marcos va rematar la feina.

JANDRO I LA PRESSIÓ EXTERNA
Jandro va assumir tota la culpa de la derrota i va deixar clar que els jugadors "s'han entregat i no tinc res a recriminar-los". Afectat pel resultat el tècnic es va remetre a la "falta de punteria" com un factor clau en el resultat i va afirmar: "l'equip està amb ansietat per la pressió externa que està patint".