PUBLICITAT

Peñarroya: «Hem d'intentar que el Madrid no jugui en velocitat alta»

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Ahir Joan Peñarroya, tècnic del MoraBanc Andorra, havia de fer balanç de la jornada anterior quan el seu equip va vèncer el CAI Saragossa al Poliesportiu, però el pròxim rival és el Real Madrid i aquest era el tema important: «Sense renunciar al cara a cara, hem d'intentar que el Madrid no jugui en velocitat alta perquè són els millors d'Europa».

«Intentarem córrer nosaltres i que ells no ho facin», va anunciar el tècnic, que considera que el seu equip no ha de «renunciar a córrer» perquè el que necessita fer per plantar cara a un equip amb el potencial de l'equip blanc és «el nostre joc». «El talent del Madrid a vegades ho supera tot», va afirmar, tot sabent que el repte del diumenge (20.00h, Poliesportiu), serà important.

IVANOV, DUBTE CLAR PER AL MADRID / La baixa de Marc Blanch (té per setmanes per problemes al sòleo) no serà l'única contra el Madrid. Peñarroya va dir ahir que tot i que se li faran proves dissabte, Kaloyan Ivanov té un esquinç «lleu» del lligament lateral intern del genoll dret. No entrenarà en tota la setmana, i la seva presència és més que dubte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT