PUBLICITAT

Detinguts un pare i el seu fill per agressions i amenaces

  • Presumptament van ser comeses en dues ocasions contra un home a la parròquia Ordino
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un control de la Policia a Santa Coloma Foto:TONY LARA

La Policia va detenir dilluns de la setmana passada un pare i un fill per presumptes agressions físiques i amenaces a un altre home, efectuades el passat 19 de desembre. Aquestes detencions formen part de les set que s'han produït durant la setmana del 22 al 28 de desembre.

La Policia va detenir a la Massana el passat dilluns un resident espanyol de 51 anys i el seu fill andorrà de 22 anys per agressions físiques i amenaces presumptament comeses en dues ocasions contra un home a Ordino. D'altra banda, també el dilluns, la Policia va detenir a Andorra la Vella un andorrà de 30 anys com a presumpte autor d'injúries, amenaces, resistència i desobediència als agents de Policia, en ser controlat prop d'un local nocturn de la capital en què hauria provocat aldarulls a l'interior.

seguretat col·lectiva / Pel que fa als delictes contra la seguretat col·lectiva, els agents van detenir el passat dimarts a Escaldes-Engordany, un romanès no resident de 32 anys, per conduir amb una taxa d'alcohol d'1,95 g/l i provocar lesions per imprudència en el transcurs d'un accident de circulació ocorregut a Escaldes-Engordany el 19 de desembre.

El dia 25, a Escaldes-Engordany, la Policia va detenir un andorrà de 24 anys per conduir amb una taxa d'alcohol d'1,06 g/l, i sota els efectes del cànnabis, a més de provocar lesions per imprudència en el transcurs d'un accident de circulació ocorregut a la Cortinada el mateix dia. D'altra banda, el dissabte els agents van detenir un espanyol no resident de 29 anys, per conduir amb una taxa d'alcohol de 0,81 g/l, després de tenir un accident amb danys materials a la Margineda. Finalment, també el dissabte, la Policia va detenir en el marc de la campanya de controls d'alcoholèmia, un espanyol no resident de 26 anys, per conduir amb una taxa d'alcohol d'1,28 g/l.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT