PUBLICITAT

Bones perspectives d'afluència a les estacions d'esquí

  • Els complexos de l'Alt Pirineu van rebre 50.000 esquiadors durant el pont
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Instantània de l'estació d'esquí de Sant Joan de l'Erm. Foto: EL PERIÒDIC

La campanya de Nadal a l'Alt Pirineu va començar amb bones xifres pel que fa a allotjament i una major afluència a les estacions, les quals, però, s'han vist afectades pels cops de vent de les darreres hores. En alguns casos les ventades van obligar a tancar remuntadors. Els complexos catalans van rebre més de 50.000 esquiadors aquests primers dies festius. La majoria van optar per Baqueira-Beret, que va vendre uns 30.000 forfets aquest pont passat. Tot i això, des de l'estació aranesa van reconèixer que la xifra encara està per sota de les previsions i que els va afectar precisament la nova nevada d'aquest cap de setmana, que en tot cas ajuda a millorar les condicions de les pistes.

D'altres estacions, com Boí Taüll, La Molina, Masella, Port Ainé i Espot esperen incrementar la presència d'aficionats aquesta setmana de Cap d'Any, davant la previsió que el vent afluixi i que aquests dies predomini el sol, amb temperatures baixes. En el cas de Boí, els darrers quatre dies van rebre 5.000 esquiadors, un 20% més que en les mateixes dates de l'any passat. A més a més, tenen bones perspectives des del 30 de desembre fins al 6 de gener, amb els hotels plens per al canvi d'any.

A Tavascan van rebre gairebé un miler d'esquiadors i els propers dies esperen obrir també les pistes d'alpí. L'estació d'Espot va haver de tancar per culpa del mal temps. Port Ainé, de la seva part, va tancar la part més alta, a l'entorn del Pic de l'Orri. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT