PUBLICITAT

El Consell Comarcal apropa ?El Món Màgic' a tot l'Alt Urgell

  • Els minairons han visitat aquest any les escoles d'Organyà, el Pla, Montferrer, Coll de Nargó i Alàs
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Els Minairons, al Pla de Sant Tirs Foto: CONSELL COMARCAL

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell apropa aquests dies a tota la comarca la campanya El Món Màgic de les Muntanyes. L'ens s'ha proposat aquest any que el ja tradicional programa d'actes nadalencs del municipi de la Seu d'Urgell també es visqui a d'altres poblacions, dins de les activitats que organitza des de fa deu anys, principalment per a infants.

Dins d'aquest objectiu, enguany els minairons han visitat cinc escoles d'arreu de l'Alt Urgell. Els passats dies 22 i 23 els éssers màgics van passar per els col·legis Miret i Sans d'Organyà, Arnau Mir de Tost del Pla de Sant Tirs, Els Àgols de Montferrer, Sant Climent de Coll de Nargó i Sant Esteve d'Alàs. També han visitat, com cada any, totes les escoles de la Seu i Castellciutat.

La col·laboració també es concreta amb l'esdeveniment de fer cagar el tió als diferents pobles i amb l'aportació de 460 petites bosses amb una poma, material didàctic, enganxines, globus, caramels i una petita joguina que han preparat els minairons. Les entitats i empreses que han col·laborat en aquests obsequis han estat: Cooperativa Cadí, CadíTours, Mafriseu, Producció Integrada de Catalunya, Diputació de Lleida, Caprabo i RTVA.

Del 6 de desembre al 6 de gener la Seu d'Urgell està submergirda en la celebració de les festes nadalenques amb més de 50 activitats per a tots els públics, augmentant en aquesta edició les propostes de caràcter familiar. Com en cada edició del programa del Món Màgic de les Muntanyes, l'acte que va obrir oficialment va ser la cerimònia de l'encesa de llums. El programa també proposa com a novetat una ruta de pessebres, que té com a objectiu donar valor als que es fan a la ciutat i al territori i a la cultura pessebrista del país. La ruta permet gaudir dels pessebres que s'elaboren cada Nadal a la Llar de Sant Josep, a la Fundació Sant Hospital, a la Residència-Centre de dia i a diferents establiments hotelers de la Seu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT