PUBLICITAT

La 6a Sant Silvestre de ja té prop de 1.000 inscrits

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

La Seu d'Urgell consolida la seva Cursa de Sant Silvestre, que ja arriba a la sisena edició com una de les més concorregudes de l'interior de Catalunya. La prova, coneguda també com a Memorial Marc Peña Turet, es disputarà demà a les 18.30 hores amb sortida i arribada a la plaça dels Oms, davant de l'Ajuntament.

Els organitzadors, el col·lectiu de joves Lokal 23, van avançar ahir –quan encara quedaven dos dies– que ja s'han inscrit prop de 1.000 persones. Una xifra que ja garanteix l'èxit de l'esdeveniment, que tot i això intentarà superar els 1.200 corredors de l'any passat. Les inscripcions encara estan obertes.

També s'ha informat als participants que, si ho desitgen, ja poden passar a recollir els seus dorsals al Centre Cívic El Passeig per evitar aglomeracions. L'horari de distribució de números és avui de les 11 del matí a les 2 del migdia i de les 6 de la tarda a les 9 del vespre. També es podran recollir just abans de la cursa, demà, de les 4 a les 6 de la tarda a la Sala de Sant Domènec.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT