L'Andorra, a un pas del títol FEV

• Derroten 3-1 el Llars Mundet i avui només han de vèncer dos sets per ser campions

El CV Andorra va vèncer ahir en el partit d'anada de la final de la Lliga Catalana FEV al Llars Mundet per 3-1, i avui només hauria de sumar dos sets en el matx contra els barcelonins per sumar el títol de campió. El duel que ho decidirà serà aquest matí a les 10.00 a casa del Llars Mundet de Barcelona.

L'Andorra va guanyar un matx relativament fàcil, però que no va començar com s'esperava després que els catalans s'imposessin en el primer parcial per 22-25. En el segon set, el CV Andorra va fer front al desavantatge amb calma i va aconseguir l'empat amb un ajustat 25-23. En el tercer set va quedar clara la superioritat del conjunt que entrena Lluís Hillaire, i el 25-21 va deixar el camí cap a la victòria una mica més clar. Era qüestió de paciència, i així va ser. El CV Andorra va saber controlar el ritme del joc i va tenir en les seves mans l'enfrontament, per arribar al 25-22 del quart i definitiu set que deixava el partit d'anada 3-1 al seu favor. Si avui l'Andorra perd per 3-1 a Barcelona, el desempat sortiria del número de punts per set de cada conjunt.