PUBLICITAT

L'oferta familiar s'amplia a la Seu amb el Parc de Nadal

  • El certamen ofereix tota mena d'activitats i tallers per als infants?
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Un grup de persones presencien un dels espectacles del Parc de Nadal. Foto: ràdio seu

Avui obre portes al Pavelló esportiu de la Seu una nova edició del Parc de Nadal amb tota mena d'activitats i tallers per als infants. Com a novetat d'enguany, i a proposta del Consell Municipal d'Infants, funcionarà un dia més que en les darreres edicions: del 27 al 30 de desembre. Els infants podran gaudir d'un munt d'activitats lúdiques i tallers durant quatre dies seguits al Poliesportiu Municipal. L'horari és de les 11 del matí a una del migdia i de les 4 de la tarda a les 7 del vespre. El preu de l'entrada és de 2 euros per infant.

Els tallers estaran dedicats a fer un cotilló per Cap d'Any, jocs de tota la vida, civisme, grafitis, drets dels infants, pintura, maquillatge dels Diables, minairó titella, capgrossos, ‘Escriu el teu desig' i confecció d'imants, entre d'altres. Es podrà gaudir d'activitats com ara inflables, espai de contes, ludoteca infantil, jocs gegants familiars, photocall minairó, circuit vial, photocall dels Mossos d'Esquadra, munyir la vaca, exhibició de dansa i hip-hop, rocòdrom i ballada de gegants.

MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES/Els actes de celebració del Nadal s'engloben en la programació del Món Màgic de les Muntanyes. Dimecres passat es va celebrar la Missa del Pollet i per la nit va tenir lloc el Cant de la Sibil·la i la Missa del Gall a la catedral amb força assistència de públic.

Ahir també hi va haver teatre familiar a càrrec de la Companyia del Príncep Totilau amb l'espectacle El país del pa amb tomàquet, amb Clara Dalmau i Mònica Torra. És un tracte d'un espectacle força original dedicat a les festes i tradicions catalanes des d'un punt de vista molt peculiar: el de dues extraterrestres que han estat un any convivint en una escola del país. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT