PUBLICITAT

La veu serà la protagonista de la nova edició del Concert de Joves Talents

  • Tindrà lloc el proper dilluns 29 de desembre, a les 21 hores al Centre de Congressos d'Ordino
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Alex Girvés, Dylan Remolu, Gemma Riba i Celia Palau. Foto: ANA / M.B

El Concert Joves Talents d'Ordino, que tindrà lloc el proper dilluns 29 de desembre, arriba aquest any amb dues novetats importants: el registre musical d'aquesta tercera edició serà més modern i a més, se celebrarà al Centre de Congressos d'Ordino a les 21 hores, tal i com va informar ahir a l'ANA la consellera d'Educació, Cultura i Joventut, Gemma Riba, durant la presentació del concert. Els cantants Celia Palau i Dylan Remolu seràn els protagonistes amb un repertori de cançons de coneguts artistes com Stevie Wonder, Christina Aguilera o Emma Louise.

La tercera edició del Concert Joves Talents d'Ordino, organitzat amb la intenció de potenciar i donar a conèixer els joves intèrprets de la parròquia, comptarà aquest any amb les veus de Palau i Remolu, dos joves de dinou anys amb una àmplia trajectòria musical.

Palau estudia a Regne Unit per perfeccionar tant la seva veu com les actituds que ha de tenir un bon artista en l'àmbit comercial, i Dylan Remolu viu a Ordino amb la intenció d'acabar aquest any els estudis i marxar l'any que ve a l'estranger per formar-se com a músic professional.

El proper dilluns 29 de desembre, a les 21 hores al Centre de Congressos d'Ordino, aquests dos joves oferiran un ampli repertori musical de coneguts cantants. La primera part estarà protagonitzada per Remolu que estarà acompanyat en alguns temes per Alex Girvés amb la guitarra, i a la segona part serà Palau qui interpreti el seu programa musical.

Riba va mostrar satisfacció per la resposta d'aquest concert i va assegurar que, tant els joves com el públic en general, participen i s'interessen per aquesta convocatòria, que aquest any, per primera vegada, passa a celebrar-se al Centre de Congressos amb un repertori més contemporani.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT