PUBLICITAT

Javi Vieira reforça l'Andorra fins a final de temporada

  • Deixa el Montsó de Tercera per buscar l'ascens a Primera Catalana
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vieira, entre Justo Ruiz i Bruno Bartolomé, ahir abans de la presentació Foto: TONY LARA

Javi Vieira, amb 22 anys, germà de Marcio Vieira, feia quatre anys que jugava a l'Atlético Montsó. Aquesta temporada, en Tercera Divisió, quan abans havia estat jugador de la pedrera de l'FC Andorra. En aquest final de 2014, i després de quatre setmanes entrenant amb el club andorrà, finalment s'ha decidit a fer el pas, i ja és jugador tricolor fins al que resta de la temporada. L'objectiu seu és el de l'equip, és a dir l'ascens a la Primera Catalana.

Vieira es va formar com a jugador a les categories inferiors de l'Andorra. Ha estat internacional amb la selecció andorrana sub-21 i també ha estat amb l'absoluta, en un matx contra Hongria i en un amistós a València contra Indonèsia. Amb 22 anys, torna a casa «per problemes familiars», tot i que també el club d'Osca no troba el camí per obtenir bons resultats a la Tercera Divisió.

«Pot jugar de doble pivot, fent també de pivot defensiu amb un 4-1-4-1 o un 4-3-3, i també pot fer feina de central perquè domina el joc aeri», va dir ahir el tècnic Justo Ruiz, que ha avalat el fitxatge, sobretot després de la sortida de l'equip de Josep Manel Ayala. «Sóc un jugador compromès a millorar dia a dia i espero poder-ho fer en aquest mig any», va afirmar Vieira, que també assegurava que no tenia «la sensació» de fer «un pas enrere» perquè el Montsó no està en un bon moment.

FA SETMANES QUE ENTRENA / Fa quatre setmanes que Vieira entrena sota les ordres de Justo Ruiz. «El coneixem des de petit, encaixa en la filosofia del club», va dir el tècnic, que hi afegia que «tot i ser jove» té una experiència acumulada important, és un jugador tècnic que a més aguanta bé la pilota, i amb sortida amb la pilota, i m'atreveixo a dir que aportarà algun golet».

El conjunt andorrà jugarà a Tremp el pròxim dissabte, però ni en aquest ni en el següent partit Justo Ruiz podrà comptar amb el nou fitxatge, que debutarà contra l'Organyà en la jornada del pròxim 11 de gener.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT