PUBLICITAT

Escaldes destinarà una partida específica al 'Pessebre Vivent'

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

Ahir la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, va anunciar que per al Pressupost 2015 «seguirem apostant per la cultura» i la corporació ha decidit que «destinarà una partida específica al Pessebre Vivent». Amb aquesta decisió el Comú confirma la voluntat de donar continuïtat a la recuperació de la tradicional representació teatral d'Esteve Albert.

Abans de prendre la determinació, però, tal i com ja havia dit la consellera de Cultura escaldenca, Núria Barquín, calia veure la resposta de la gent, tan pel que feia a la participació com del públic. Les més de 150 persones que hi actuen i hi col·laboren, i el fet d'haver venut totes les entrades abans de les quatre representacions, és un bon aval.

Pel que fa a la possibilitat d'ampliar l'aforament o realitzar una funció doble el dia 3 de gener, la corporació ahir encara ho estava valorant.

El públic que va assistir a les dues primeres representacions ha valorat molt positivament la iniciativa. La fórmula de crear diversos escenaris i que els actors es barregin amb el públic ha estat vista amb bons ulls; és cert, però, que també hi van haver alguns espectadors que s'hi van trobar una mica «perduts», tal com va admetre la mateixa cònsol major el primer dia en declaracions a l'ANA, i que són coses que podrien canviar de cara a properes actuacions. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT