PUBLICITAT

El PS satisfet per la feina feta

  • Rios destaca que el grup de només tres consellers no perd empenta
G.GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

El president del Grup Socialdemòcrata (PS), David Rios, es va felicitar ahir de la feina feta al Consell General i va argumentar que «amb només tres efectius hem intentat aportar més enllà del que se'ns sotmetia des del Govern i la majoria». No obstant això, Rios va lamentar que «la feina del grup no sempre ha pogut donar fruits» i va afegir que «la qualitat de la legislatura no sempre ha estat òptima». El president del Grup Socialdemòcrata va recordar que «des del setembre passat fins ara hem treballat una cinquantena de lleis i és evident que amb aquest ritme no tota la feina que es fa és positiva per al país».

Amb tot, es va mostrar satisfet «sobretot si tenim en compte que a l'inici de la legislatura érem sis consellers i que a mig camí ens vam quedar amb tres». I va matisar que «tot i amb això hem intentat que no es notés», referint-se a la bona predisposició dels consellers socialdemòcrates per absorbir el mateix volum de feina. També va insistir en que «continuarem treballant amb constància i responsabilitat fins al final de la legislatura». De cara a l'any que ve, Rios va desitjar que «sortim de la crisi», i de cara a la propera legislatura va anunciar que «continuarem treballant des del partit, el Consell o la ciutadania per aconseguir-ho perquè crèiem que el país té un gran potencial econòmic».

sense comentaris / El president del Grup Mixt –Socialdemocràcia i Progrés (SDP)–, Jaume Bartumeu, no va fer declaracions després de la també tradicional foto a les escales de la Casa de la Vall que clou la sessió de Sant Tomàs. I això malgrat la feina feta pels consellers de la seva formació, Sílvia Bonet i Gerard Barcia, al Consell d'Europa, tal com va explicar la consellera de DA, Meritxell Mateu, al ple. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT