PUBLICITAT

Detingut un home de 50 anys per agredir la seva filla de 21

  • Un conflicte entre veïns a un domicili d'Escaldes acaba amb injúries i resistència greu a la Policia
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va informar ahir de la detenció de 18 persones durant la darrera setmana, entre les quals hi ha un resident espanyol de 50 anys que va ser detingut la matinada del dijous 18 de desembre com a presumpte autor d'una agressió a la seva filla de 21 anys, que va patir diverses lesions. Els fets van tenir lloc en un taller mecànic de la parròquia d'Andorra la Vella.

D'altra banda, el cos d'ordre també va detenir a quatre persones per delictes relacionats amb drogues, i onze persones per conduir sota els efectes de l'alcohol. D'entre les quatre primeres detencions, destaca la d'un home resident portuguès de 18 anys que la matinada de dissabte va ser controlat a Escaldes amb 0,8 grams de cocaïna i 37,2 grams de marihuana. Aquell mateix dissabte, també va ser detingut un home resident cubà de 38 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública. L'interessat era objecte d'una ordre de recerca judicial en el marc d'una operació judicialitzada que va iniciar el Cos de Policia el passat 19 de juny.

DISCUSSIÓ ENTRE VEÏNS / Durant la darrera setmana, la Policia també va detenir un andorrà de 39 anys com a presumpte autor d'injúries, desobediència i resistència greu a l'autoritat. Els fets van passar el dimecres 17 de desembre a l'escala d'un domicili particular d'Escaldes-Engordany, on els agents van ser requerits a causa d'un conflicte entre veïns.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni, el 18 de desembre es va detenir una andorrana de 33 anys com a presumpta autora d'un ús fraudulent d'una tarja de crèdit d'un establiment comercial. La víctima va denunciar els fets el passat 28 de novembre, i el perjudici causat ascendia a 1.302 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT