PUBLICITAT

L'Ajuntament de Puigcerdà recupera la gestió de la zona blava

  • Des d'ahir el preu de l'hora és de 0,95 ? , un 40% menys del preu que aplicava SABA?
EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

Periodic
Un dels aparcament gestionats fins ara per SABA Foto: EL PERIÒDIC

Aquest mes de desembre va acabar el termini de concessió de la zona blava a Puigcerdà que estava adjudicada a l'empresa SABA els últims anys. Des d'ahir l'Ajuntament de la capital de la Cerdanya va recuperar-ne la gestió i, com a primera mesura, va fixar el preu de l'hora en 0.95 euros. Aquest preu, inferior a l'euro, suposa un 40% de descompte respecte al preu que havia fixat SABA, que era d'1.60 euros i convertia Puigcerdà en una de les capitals de comarca on aparcar era més car.

L'altra novetat és que la tarda dels diumenges serà gratuït aparcar en zona blava. Fins ara s'havia de pagar tots els dies de la setmana, matí i tarda, a diferència d'altres municipis catalans on almenys hi ha mig dia de gratuïtat.

Per últim l'Ajuntament de Puigcerdà vendrà paquets de tiquets a un preu encara més rebaixat als propietaris de començos, hotels, bars i restaurants de la capital ceretana, perquè puguin oferir hores d'aparcament gratuït als seus clients. Tot i amb la rebaixa de preu, la gestió de la zona blava permet al consistori congelar les taxes per a l'any que ve.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT