PUBLICITAT

Bartumeu ja ha fet «la carta als reis» per poder tancar llistes

  • Per la seva part, el PS se centra en tancar el programa electoral
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Bartumeu, a la sessió del Consell General de dijous. Foto: TONY LARA

En les darreres setmanes s'han començat a observar alguns moviments en vistes a les eleccions. Alguns d'ells afecten a Socialdemocràcia i Progrés, tot i que un dels seus membres, Jaume Bartumeu, va assegurar ahir que les llistes no es tancaran avui, durant la reunió del Consell Nacional del partit, sinó que es discutiran el 10 o l'11 de gener. Això si, Bartumeu va assegurar que des del partit ja «hem fet la carta als Reis».

Per la seva part, i en relació a les declaracions de l'excònsol d'Encamp, Miquel Alís, mostrant-se favorable a una llista conjunta entre SDP i Liberals, el president del grup socialdemòcrata, David Rios, va manifestar que són moments en què s'exploren «diverses vies» però va considerar que la coalició anunciada no té «cap futur». En aquest sentit, Bartumeu va reiterar que han estat els Liberals els que han anat a proposar a Alís una aliança.

Tornant al PS, treballa amb membres del partit i persones de la societat civil per elaborar el programa electoral, aquest és el «principal esforç», va dir Rios. El president del grup socialdemòcrata va reconèixer que estan sondejant persones per elaborar les llistes però encara no poden dir si n'hi ha de tancades. La voluntat és presentar candidatures a totes les parròquies. Personalment, però, encara no ha decidit si repetirà i deixa el vistiplau al partit i a la família, va informar l'ANA.

BARÓ, A L'AIRE / Per últim, i també ahir, el president del grup demòcrata, Ladislau Baró, va admetre que tampoc ha pres cap decisió respecte al seu futur polític i l'únic segur és que «Toni Martí encapçalarà la llista», va afirmar. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT