PUBLICITAT

Èxit de participació al Festival Ull-Nu

  • Un total de 304 artistes han presentat els seus clips al certamen, triplicant el nombre d'obres
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El conseller de Joventut del Comú d'Andorra la Vella, Marc Pons, i el director del Festival, Hector Mas Foto: ANA

El Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus va rebre un total de 304 obres audiovisuals, xifra que triplica les obres rebudes en l'anterior edició.

Pel que fa a la procedència, 24 són de joves creadors d'Andorra, 49 són de procedència francesa i 203 provenen d'Espanya. Un total de 28 curts han quedat exclosos perquè no compleixen els requisits.

L'organització valora molt positivament l'increment d'obres inscrites i argumenta que dues de les possibles raons són l'ampliació de territori i l'ampliació de plataformes d'inscripció on line.

La categoria ficció continua sent, de les 7 categories a concurs, la que té més èxit entre els joves creadors (102 obres inscrites), seguida de la categoria documental (37 obres). Enguany les categories videoclip i animació s'han vist incrementades respecte a la passada edició.

L'Associació Ull Nu es troba a hores d'ara visionant els treballs rebuts i a principis de febrer es donarà a conèixer els seleccionats, així com el programa i les novetats d'aquesta tercera edició que se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT