PUBLICITAT

Convocada una manifestació durant la visita de Rajoy

  • Està organitzada per Podem Andorra i vol comptar amb sindicats i partits
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un acte de Podem Andorra a la Plaça del Poble, el passat juliol Foto: ÀLEX LARA

Podem Andorra, associació que s'inspira en el partit polític espanyol, ha organitzat durant la visita del president del Govern de l'Estat veí, Mariano Rajoy, prevista per mitjans del mes de gener (es treballa amb el 8 o el 15), una manifestació ciutadana, en contra de «l'estancament polític» que pateix la societat andorrana.

Joan Seguí, un dels principals impulsors de Podem, va explicar ahir que aquesta manifestació no va en contra de la figura de Rajoy ni tampoc del motiu de la seva visita, la signatura del Conveni de no Doble Imposició entre els dos països. S'ha escollit aquest esdeveniment perquè és de caràcter «internacional» i tindrà ressò fora les nostres fronteres. Així, es vol donar a conèixer la situació en la que viu el país, «amb una democràcia estancada, que no evoluciona políticament i que és de dretes». En resum, una forma de fer «que no està a prop de la ciutadania», va plantejar Seguí. «Necessitem una renovació de conceptes bàsics elementals», va afegir.

L'impulsor d'aquesta manifestació és Podem Andorra, però ja s'han iniciat contactes amb sindicats, moviments socials i fins i tot partit polítics. Els propers dies hi haurà reunions, va informar Seguí, que es va mostrar convençut que obtindrà respostes positives, sobretot des de la vessant sindical, «perquè hi ha moltes ganes».

Pel que fa al lloc on es farà, encara no està decidit i dependrà també de les previsions d'afluència. «Siguem 20, 100 o 1,000 ens és igual», va plantejar l'impulsor de Podem, assegurant que en qualsevol cas es tractarà d'una manifestació pacífica. Tot i que la manifestació no es fa en contra de la figura de Rajoy, Seguí sí que va exposar que el president del Govern espanyol encarna també aquest perfil que vol denunciar la plataforma: «Continuista, estancat i de dretes». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT