PUBLICITAT

L'entrada de vehicles puja un 8,6% durant el novembre

  • Augmenten també les importacions, però cau l'entrada de carburants
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vehicles estacionats a la Duana Andorrana Foto: TONY LARA

El nombre de vehicles que va entrar al país durant el mes de novembre va ser de 310.964, és a dir, un 8,6% més que al mateix mes de l'any anterior. Així ho va fer públic ahir el Departament d'Estadística, en una nota en què assenyala que el total de turismes va registrar un augment del 7,8%, i del 43,2% en vehicles pesants.

Els turismes provinents d'Espanya han tingut una variació percentual negativa de l'1%, i els provinents de França registren una variació percentual positiva del 32,9%.

importacions/ Estadística també va emetre l'informe sobre les importacions, que van tenir un valor de 104,90 milions d'euros, el que suposa un augment del 3,9%, respecte al 2013. D'altra banda, les exportacions han estat de 6,79 milions d'euros, és a dir, un 20,8% respecte al mes de novembre de l'any anterior. Destaquen les variacions positives de begudes i tabac (25,9%), diversos (20,9%) i transport (13,6%) i l'energia (12,3%) i farmàcia i perfumeria (7,1%) com a negatives, informa l'ANA.

Carburants/ La importació de carburants va ser de 14,28 milions de litres, disminuint de l'1,8% respecte al mes de novembre de l'any anterior. En el darrer exercici la importació de carburants va ser de 174,78 milions de litres, un 2,9% menys respecte als 180 milions de litres importats durant el mateix període de l'any anterior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT