PUBLICITAT

The Velvet Blues Band, Pedro de Mingo i Landry Riba en concert

  • Els Petits Cantors també tenen cita avui amb ?Viatges del món'
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un concert d'El Cor d'Els Petits Cantors. Foto: EL PERIÒDIC

Aquest divendres Andorra té oferta musical per ta ots els gustos i ha gairebé totes les parròquies.

A l'escenari del Temple Bar, a les 23.30h, The Velvet Blues Band, un grup de versions de blues, rock, funky d'autors com Little Walter, BB King, Joe Bonamassa, Susan Tedeschi, James Cotton, Muddy Waters entre d'altres, i que també faran la presentació d'alguna de les composicions de blues de Pablo Villar, el guitarrista i veu de la banda.

A la Fada Ignorant, i per primera vegada, Pedro de Mingo, de Madrid, cantant, guitarrista, compositor i somiador. Les seves influències procedeixen de músiques com el blues i la rumba.

Més aviat, a les 19.30 hores de la tarda a l'església de Sant Serni de Canillo, Landry Riba oferirà un concert en què fusionarà diferents gèneres musicals: música clàssica, pop rock, chill out i l'electro. Aquest corrent musical s'anomena postclassical o contemplative i té els seus millors representants en els països nòrdics, especialment a Islàndia.

CONCERT DE NADAL/Avui a les 21 hores a l'Auditori Nacional d'Andorra tindrà lloc el tradicional concert de Nadal d'Els Petits Cantors del Principat d'Andorra, que a les ordres de Catherine Métayer oferiran el concert de Nadal Viatges del món en benefici de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT