PUBLICITAT

Una companyia israeliana comença a operar a Alguaire

  • L'aeroport de Lleida tindrà 84 vols durant aquest hivern
EL PERIÒDIC
LLEIDA

La temporada d'hivern a l'aeroport de Lleida-Alguaire comença aquest diumenge, amb les rutes que ofereix Thomas Cook des d'Anglaterra i el 10 de gener s'hi afegeixen les d'Arkia a Tel-Aviv. En total seran 84 vols els que operaran des de diumenge i fins al 22 de març a l'aeroport lleidatà, a més dels dos setmanals que ofereix durant tot l'any Air Nostrum a Palma de Mallorca.

Thomas Cook ofereix cinc vols setmanals cada diumenge procedents de Manchester, Birmingham, Gatwich, Southampton i Bristol, excepte els diumenges 28 de desembre i 4 de gener, en què hi haurà dos vols addicionals procedents de Southampton i Bristol. En total, durant els quatre mesos en què Thomas Cook opera a Lleida-Alguaire, hi haurà 74 vols procedents de la Gran Bretanya. El primer avió serà un de Manchester que aterra diumenge a les 8.45 hores.

Els vols d'Arkia a Tel-Aviv començaran el 10 de gener. Aquesta companyia ofereix un vol a la setmana (excepte la setmana del 9 de febrer) fins al 20 de març. Per tant, el total de vols procedents de la segona ciutat més gran d'Israel seran 10. El primer avió arribarà a les 10 del matí.

Finalment, continuen els dos vols setmanals, cada divendres i diumenge, que ofereix Air Nostrum des de Palma de Mallorca.

satisfacció / El febrer del 2012 l'aeroport d'Alguaire va registrar el rècord absolut de tràfic de viatgers. Entre entrades i sortides, 1.700 esquiadors britànics van fer ús de les instal·lacions i pràcticament la totalitat van escollir Andorra per a passar les seves vacances de neu. En concret el 95%, segons va informar el touroperador encarregat de gestionar l'arribada dels britànics, Thomas Cook. Tant el touroperador com els esquiadors es van mostrar molt satisfets amb la connexió d'Alguaire, en marxa per primera vegada la temporada de fa dos anys (abans aterraven a Tolosa). El representant de Thomas Cook a Andorra, Ian Archer, va manifestar que el 96% dels britànics que havien estat a Andorra per Nadal i per Cap d'Any havien qualificat la seva estada «d'excel·lent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT