PUBLICITAT

Madrid ajorna cinc anys la MAT entre Adrall i Andorra

EL PERIÒDIC
MADRID

El Ministeri d'Indústria del govern espanyol no preveu construir durant els propers cinc anys –fins al 2020– la línia de molt alta tensió (MAT) projectada entre Adrall i Andorra. Segons va informar DIMARTS el diari Segre, l'Estat ajorna de moment el projecte de la companyia Red Eléctrica de España, que ha despertat rebuig a l'Alt Urgell pel seu possible impacte per al paisatge i la salut. Una plataforma d'afectats ha realitzat diverses manifestacions i fins i tot ha demanat empara a les institucions catalanes.

Segons va informar el rotatiu, el Ministeri d'Indústria no contempla de cara al proper quinquenni l'execució de la línia de 220 kV tot i assegurar que l'actual línia de 132 kV estaria al límit de la seva capacitat, principalment per la demanda d'electricitat des d'Andorra. En tot cas, des del ministeri afirmen que tard o d'hora s'acabarà fent.

FEDA té pressupostada una partida important per l'any vinent per ubicar una ETR a la borda Vidal, destinada a rebre aquesta línia MAT espanyola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT