PUBLICITAT

Dilmé guanya el premi per a la museïtzació de Ràdio Andorra

  • El Ministeri de Cultura atorga el segon guardó al despatx Arteks
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
L'edifici de Ràdio Andorra. Foto: TONY LARA

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) informava ahir que el Ministeri de Cultura ha donat el primer premi «del projecte de les obres de conservació, rehabilitació i interpretació de Ràdio Andorra» a l'arquitecte Enric Dilmé. El segon premi ha estat atorgat a G. Veciana i E. Faura, del despatx d'arquitectes Arteks. Els dos amb una dotació de 3.000 euros.

El Govern ja va anunciar el passat octubre que obria un concurs amb l'objectiu de trobar l'arquitecte o despatx per liderar el projecte de museïtzació de Ràdio Andorra. Així doncs, serà Dilmé l'encarregat de «encapçalar l'equip plurisdisciplinari que ha de redactar el projecte, i dirigir les obres de conservació i rehabilitació de l'edifici i la interpretació del museu».

La finalitat d'aquest projecte «és la salvaguarda de l'edifici històric, del seu entorn i de les col·leccions que alberga (instal·lacions radiofòniques i béns mobles). A més, el projecte també vol donar a conèixer i interpretar la història de la ràdio i de Ràdio Andorra en el seu context nacional i internacional».

Dilmé també va ser l'arquitecte adjudicatari dels treballs de redacció del projecte i direcció de les obres de construcció del projecte per a la consolidació de l'Hotel Rosaleda el 2010. En aquell cas, l'acció preveia el sanejament i la reposició de l'estructura --canviant els pilars, els murs de càrrega i algun tram de forjat--, el buidatge de la runa --repicant dels falsos sostres de la teulada--, tapar totes les obertures i la refeta de la teulada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT