PUBLICITAT

La capital destinarà 80.000 euros a la insonorització de la Sala Àgora

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Comú d'Andorra la Vella preveu una partida al pressupost del 2015 per insonoritzar la Sala Àgora de les noves dependències comunals a la plaça Lídia Armengol. Segons va explicar la cònsol major de la parròquia, Rosa Ferrer, s'invertiran uns 80.000 euros per resoldre els problemes de sonoritat i poder donar un major ús a la sala.

Esdeveniments/ D'altra banda, més de 300 padrins van assistir dimarts a la tradicional celebració nadalenca de la gent gran d'Andorra la Vella. L'acte va servir per fer germanor i també per dur a terme la rifa de la campanya Cap nen sense joguina per Nadal. De fet, l'impulsor d'aquesta iniciativa, Òscar Royo, va assegurar que aquest any està funcionant encara millor que l'any passat i amb la recollida d'aquest cap de setmana durant el partit de bàsquet ja tenen unes 340 joguines. A més, l'alta participació dels padrins al quinto fa pensar que es podrà compensar si falten regals a darrera hora o que es podrà començar a cobrir la campanya de l'any vinent. D'idees, va dir Royo, n'hi ha, però considera que cal un equip més gran per gestionar la campanya.

Ferrer també va dir que a la Casa Pairal hi ha «molta més afluència que abans». Tot i això, encara cal fer millores a les instal·lacions i aquest 2015 s'inclou una partida de 80.000 euros al pressupost del Comú per insonoritzar la sala Àgora. «Ara ressona i és complicat fer-hi celebracions», ha afirmat la cònsol Rosa Ferrer, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT